Αρχική Σελίδα

Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD

Εταιρικό Προφίλ

Η Co. υπηρεσιών διαχείρησης οδικής επιχείρησης μεταξιού του Πεκίνου, ΕΠΕ καθιερώθηκε το 2009. Μέσω των ετών εργατικού και προσπαθειών, έχουμε αναπτυχθεί τώρα ως επαγγελματικοί, αξιόπιστοι κατασκευαστής και προμηθευτής των εμπορικών προϊόντων ψύξης όπως η προθήκη παγωτού, η προθήκη κέικ, κ.λπ. Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν από τον κατάλογο προϊόντων μας, ή μπορούμε να κατασκευάσουμε σύμφωνα με τα σχέδια και τις απαιτήσεις των πελατών.

 

Έχουμε μια ομάδα των τεχνικών μηχανικών και των εργαζομένων με πολλά έτη εμπειρίας στο σχεδιασμό και την κατασκευή. Έχουμε επίσης ένα ακριβές ποιοτικό σύστημα ελέγχου για να εξασφαλίσουμε ότι κάθε κομμάτι των προϊόντων μας μπορεί να καλύψει τις ποιοτικές απαιτήσεις από τους πελάτες. Επίσης παρέχουμε την άριστη υπηρεσία μεταπώλησης για να ικανοποιήσουμε τους πελάτες μας σε περίπτωση που έχουν οποιοδήποτε ερώτηση ή πρόβλημα.

 

Θα συνεχίσουμε να παρέχουμε τα προϊόντα και την υπηρεσία καλής ποιότητας. Ελπίζουμε να έχουμε τη μακροπρόθεσμη και σταθερή συνεργασία με κάθε πελάτη. Παρακαλώ μην διστάστε να μας έρθετε σε επαφή με εάν ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα μας ή έχετε οποιαδήποτε ερώτηση.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Καθιερωμένοι το 2009, έχουμε περισσότερο από 11 έτη εμπειρίας στον εξοπλισμό ψύξης ανεφοδιασμού. Τώρα έχουμε βιομηχανικό πάρκο τετραγωνικών μέτρων 50000 και περισσότερους από 400 υπαλλήλους συμπεριλαμβανομένων 10 ανώτερων τεχνικών.

Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD
1 2 3
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Εισαγωγέα

Εξαγωγέας

Αριθμός Υπαλλήλων : 400~500

Ιδρύθηκε Έτος : 2009

Εξαγωγή pc : 80% - 90%